OBS: Følg myndighetenes råd om smittevern i din region

Standard Konsulent

VIP Konsulent

Har du lyst til å tjene noen ekstra tusenlapper i fritiden din ?

Har du lyst til å styre ditt eget homeparty? du kjøper varene til Konsulentpris og selger dem med 25% fortjeneste. Start din egen lille hjemmebedrift.

Vi foreslår at du hører rundt med venninner og bekjente der dere avtaler et «dildo party» deretter ser hvor mange positive responser du får.

Hvis du får ca 8 gjester burde dette være en ganske bra start. For å få flere gjester til å møte opp ber du dine venner/venninner om å ta med noen av sine egne bekjente, jo flere jo bedre. Vi anbefaler ikke å ha over 20 gjester pga det fører til mere snakk isteden for kjøp.

Du behøver jo selvfølgelig ikke bare å holde homeparty for dine venner og bekjente, alle du kan få med på et homeparty er bra. Få tak i folk via facebook, blogger, forum osv. Prøv å spre hva du gjør rundt så mye som mulig.

Første gang du skal ha et homeparty må du ha varer du kan presentere for dine kunder. Disse varene er du nødt til å kjøpe  fra oss, du vil få alternativet om en rekke forskjellige startpakker eller om du vil legge til dine egne produkter.

Du må bruke minimum 3500,- kr på denne startpakken.

Når du har kjøpt din startpakke behøver du ikke å tenke på flere utgifter fordi vi har nemlig alt du trenger på vårt lager. Det vil si at når du har fått bestilling fra dine kunder sender du bare bestillingen og all nødvendig informasjon til oss og vi sender varene til dine kunder.

Hvordan sende betaling ? hvordan dette fungerer er at du vil få en bestillings-liste over dine varer med normale priser, dine kjøpspriser og hva du sitter igjen med. Du kjøper varen av oss til 75% av utsalgsprisen og sitter da igjen med 25% fortjeneste på hver enhet du selger. Så fort du kjøper varene fra oss sender vi den til adressen du har oppgitt.

For eks :

Du selger varer for 4000,- kr og sender oss din bestilling. Du betaler oss for varene som koster 75% av hva du solgte varene for. Etter varene er betalt sitter du igjen med 25% som da tilsvarer 1000,- kr av de solgte varene. For å beholde dine 25% i rabatt må du også opprettholde vårt minimum bestillings-antall på enten minimum 10 bestillinger pr år eller nå et minimumsbeløp på 10.000,- pr år. (12 måneder fra første bestilling) Når du når dette beløpet forlenges rabatten med 12 ytterligere måneder.

Du er på ingen måte ansatt av oss og er selv ansvarlig for alle salg du gjør. Vi er ikke innblandet i dine kjøp på noen måte. Det eneste vi gjør er å selge deg varene til 25% nedsatt pris.

Siden du ikke er ansatt av oss behøver du ikke å selge varene til den salgsprisen du har fått av oss, du bestemmer selv dine salgspriser. Prisene som vi har satt er kun den sterkt anbefalte prisen å selge varene for. Selger du varene dyrere enn dette kan du fort virke overpriset og få et dårlig rykte når det kommer til priser. Men valget er selvfølgelig ditt.

Skulle noen av dine kunder få en defekt vare eller lignende må du rapportere dette til oss med en gang du får høre om dette. Vi vil da sende kunden en ny vare. (NB : kjøpsloven gjelder) det må gå max 14 dager etter mottatt vare, etter denne tid vil garantien ikke gjelde lengre.

Du er selv ansvarlig for at adresse og all relatert informasjon stemmer når vi sender din kunde sin vare.

Dette er en veldig lett måte å tjene penger på hvis du kunne tenke deg å holde på med noe som dette

VIP konsulent er det samme som vanlig konsulent bortsett fra

her står du for eget varelager og får varene til engros pris. Det vil si at du er din egen distributør av alle varer.

Du kjøper selv ditt eget varelager fra oss til engros pris og kan gi dine kunder muligheten for å få varene på dagen om du vil det, dette er ditt valg.

Du bestemmer selv dine salgspriser og alt annet innenfor ditt salg.

Her er du din egen sjef uten innblanding fra vår side.

Du er på ingen måte ansatt av oss og er selv ansvarlig for alle salg du gjør.

Om du blir godkjent av oss kan du lage din egen bruker i vår engros butikk og bestille varer rett hjem til deg eller til din bedrift. Etter dette er det opp til deg hva du vil gjøre og hvordan du vil gå fram med din nye bedrift.

Gjennomsnittlig omsetning ligger på ca 5000,- kr pr party, men dette styrer du helt selv etter hvor mange sammenkomster du har, hvor mange folk som er der og hvor mye jobb du legger i dette.

Om du skal holde homeparty er det anbefalt å sette en grense på minimum 8 personer for å ha en fortjeneste.

Les gjerne våre homeparty betingelser for å få noen ideer om hvordan du bør styre ditt homeparty. Eller lag dine egne regler

Første innkjøpet du gjør må være på minimum 3500,- kr deretter kommer minimums innkjøpet  på 1500,- kr pr ordre.

summen på første innkjøp er for å forsikre oss om at du er seriøs og ikke bare utnytter muligheten. Denne muligheten er unik og er vanligvis kun åpen for butikkeiere innenfor bransjen.

Med denne muligheten vil du få samme priser som en vanlig butikk og kan selge dine varer som et homeparty firma, vanlig butikk, nettbutikk eller hva du måtte ønske

Skulle du få en defekt vare eller lignende må du rapportere dette til oss med en gang du finner ut av dette. Vi vil da sende deg en ny vare. (NB : kjøpsloven gjelder)

Er du ny på dette område?

Vi vil selvfølgelig hjelpe deg med alt du måtte lure på i startfasen av din nye bedrift. Du kan nå oss på telefon eller email. All kontakt informasjon finner du på «kontakt oss» på forsiden.

Om du er usikker på om VIP konsulent er noe du klarer bør du muligens prøve ut vanlig konsulent først, da kan du få prøve ut hvordan dette er og heller gå over til denne løsningen når du føler deg mere erfaren.

Generell informasjon

 

Vi gir deg selvfølgelig all informasjon du skulle ønske å behøve om produkter og betingelser du bør sette. vi setter også gjerne opp dine homeparty betingelser du kan sende til kunde. Uansett hva du trenger så hjelper vi deg.

Vil du ha egen nettside til din homeparty bedrift?
Null problem, vi setter dette opp for deg for mot en liten sum.

For øyeblikket er prisen for en Homeparty nettside på kr 2250-3500,- (eks MVA)

og kr 4000,- til 5000,- (eks mva) om du ønsker utvidet nettside med nettbutikk i tillegg. Prisene er fast satt og forutsatt at alle produktene blir levert av oss.

Webhotell for nettsiden 949,- pr år

Om bestillinger blir på over 50.000,- pr år spanderer vi webhotell

Back to Top